Babaházba való bútorok

2010.02.01. 19:44 | DollsHouses | 6 komment

Fából, valódi bőrből készített lila-zöld bútorok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azelsobabahazam.blog.hu/api/trackback/id/tr121743690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sambuci 2010.02.26. 11:06:47

Szia!

Nagyon jók a munkáid! A bútorok is saját készítésűek? Én szintén babaház-őrült vagyok! Örvendetes, hogy Magyarországon nem vagyok egyedül. Én parasztbútorokkal dolgozom éppen, ha kíváncsi vagy a munkáimra, szívesen elküldöm a blogomat.
További jó munkát!

Sambuci

dollshouse 2010.02.26. 21:04:36

Szia!

Nagyon köszönjük a dícsérő szavakat! Valójában összesen 3an készítjük a házakat és a bútorokat és a munkát felosztva minden egyes részt kézzel csinálunk. Örülnénk, ha megírnád a Te blogod címét, szívesen meglátogatnánk!:))

sambuci 2010.02.27. 10:15:42

Az oldal címe: www.azenpicivilagom.blogspot.com
Egyébként saját szórakoztatásra vagy üzleti megfontolásból dolgoztok?

dollshouse 2010.03.04. 22:23:10

@sambuci: Kedves Sambuci!
Meglátogattuk a blogod! Hihetetlen, hogy így el tudsz mindent készíteni iilyen kicsiben! A rózsaszínes nappali nagyon aranyos!
A kérdésedre válaszolva, igen, eladásra szánjuk a házakat és bútorokat, bár idáig nem sok sikerrel. Azért nem adjuk fel:) És te?

sambuci 2010.03.05. 07:46:19

Én egyelőre csak próbálgatom a szárnyaimat. Persze fölmerült bennem ennek a dolognak az üzleti oldala is, de szerintem Magyarországon erre még nincs kereslet. Először itt az interneten kellene "hittéríteni", vagyis minél több emberhez eljuttatni a miniatűr dolgokat, de ez évekbe telik. Viszont mivel ez nálunk egy teljesen új dolog, kitartó munkával talán lehet belőle profitálni. Addig is érdemes lenne klubot szervezni, akár csak a hálón keresztül, ahol tapasztalatokat lehetne cserélni. Később talán kifejlődik belőle valami, esetleg egy kiállítás. A többi a jövő titka... Egyébként tervezem, hogy a blogomhoz készítek egy linklistát, ami külföldi hasznos oldalakra mutat, amelyekből nagyon sok ötletet lehet meríteni. Majd ha lesz rá időm!
süti beállítások módosítása